Loungekussens en Tuinkussen. Er-Vip Almelo

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 14:53

Textielproducent Er-Vip Almelo

 

Is een bedrijf dat zich bezig houdt met ontwinkeling van producten, het confectioneren,snijden, borduren en bedrukken. En als we het hebben over dé specialist in Twente dan hebben wij het over Er-Vip. Wij leveren al ruim 40 jaar diverse soorten textielproducten. Wij hebben een ruim assortiment dat nog altijd wordt uitgebreid.

Woontrends

Er-Vip levert o.a. woontrends zoals diverse sierkussens, hondenkussens, zitzakken, spijkerstof artikelen, proefjes met eigen print en ontwerp en peuterstoeltjes. Al deze artikelen worden op maat gemaakt zodat de ruimte waar deze worden geplaatst gezellig en warm aangekleed wordt. Wat Er-Vip ook zo speciaal maakt is dat zij hun producten kunnen bedrukken met alles wat jij er op zou willen hebben. Ook voor bedrijven is dit een goede techniek om hun logo op bijvoorbeeld kussens, zitzakken of andere producten te bedrukken en/of te borduren. Maar ook als je bijvoorbeeld iemand wil verrassen met een afbeelding naar keuze op een kussen kan dat Er-Vip Levert artikelen per stuk en ook grote aantallen, wij zijn er voor particulieren en bedrijven.

Lounge & tuinkussens

Er-Vip heeft ook een ruim aanbod aan loungekussens en tuinkussens. Deze kun je ook op maat laten ontwerpen en vervaardigen in eigen Atelier in Almelo. Hierin zijn de specialisten van Er-Vip elke dag aan het werk om aan de wensen en behoeftes van de klanten te voldoen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je een loungeset heb aangeschaft met een moeilijke vorm waarbij geen bijpassende kussens voor zijn te vinden. Voor jou is dat natuurlijk heel vervelend, voor Er-Vip is het een dagelijkse bezigheid om zulke problemen op te lossen. Zo maken zij die niet alleen op maat, maar ook een eventuele extra bedrukking en/of borduring is mogelijk.

Indien u interesse heeft in een (door u) gepersonaliseerde (lounge)kussens te laten maken kunt u de gewenste kleur, dikte, breedte, lengte, stof en model doorsturen. Er-Vip maakt een gepaste offerte en neemt dan contact met je op om te kijken of alle details duidelijk zijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.