Sublimatiedruk bij Er-Vip Almelo

 

 

Er-Vip / Wonder World, gelegen in Almelo is gespecialiseerd in textieldruk en sublimatiedruk. Bij al onze producten heeft u de optie om te kiezen uit verschillende manieren van het borduren of bedrukken met textieldruk of sublimatiedruk. Maar wat is sublimatiedruk precies en hoe werkt dit proces? Het is natuurlijk handig dat u te weten komt hoe uw product precies tot stand komt. Wat zijn de redenen om voor deze speciale manier van textiel bedrukken te kiezen.

Wat is sublimatiedruk?

Sublimatiedruk is een speciale druktechniek die gebruikt maakt van warmtestralen, speciale inkt, sublimatiepapier, sublimatieprinter en een transferpers. Met sublimatiedruk wordt de afbeelding of tekst als het ware in het artikel “gebakken” door hittegevoelige inkt onder hoge temperatuur op het oppervlakte te drukken. Op deze manier is u product kras- en waterbestendig en veegt de inkt niet uit met wassen. Het resultaat is een lang houdend bedrukt product waarbij de opdruk op geen enkele manier meer te verwijderen is en het onderdeel van de stof is geworden. Het wordt vaak toegepast met het bedrukken van bedrijfs- of sport kleding die vaak gewassen moeten worden. Wilt u dus een was bestendig resultaat, kiest u dan bij Er-Vip Almelo nu voor sublimatiedruk.

Mogelijkheden met sublimatiedruk

Het bedrukken van hondenkussens met sublimatiedruk bij Wonder World Almelo

Bij Wonder World heeft u verschillende opties om sublimatiedruk te kunnen inzetten.

Bijvoorbeeld bij:

 

Bij al deze productgroepen gebruiken wij sublimatiedruk om uw gewenste afbeelding, tekst en logo te drukken op uw bedrijfskleding, kussens, zitzakken en meer.

Uw specialist in Twente voor sublimatiedruk

Bij ons in Almelo is echt alles mogelijk. Alle textielproducten die we verkopen kunnen we bedrukken met uw eigen ontwerp of logo met sublimatiedruk. U kunt uw ontwerp naar ons sturen via onderstaande contactgegevens, maar we kunnen u ook direct helpen om een ontwerp samen te maken bij ons op locatie in Almelo.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op!

Heeft u interesse in textieldruk of heeft u nog vragen? U kunt altijd bij ons terecht! U kunt contact opnemen via  de telefoon, mail of het contactformulier.

 

Aanleveren van Artwork

Om uw logo's, foto's of afbeeldingen zo zorgvuldig mogelijk te verwerken, dient deze aangeleverd worden als vector bestand.

  • De opdruk zal alleen dan ven de hoogste kwaliteit zijn.

  • Bitmap afbeeldingen kunnen hier niet voor worden gebruikt.

Vector bestand opsturen

De meest voorkomende formaten van een vector bestand zijn:

  • CDR
  • EPS
  • AI
  • PDF

Let op, deze bestanden kunnen ook een bitmap bevatten. Bij een PDF kunt u dit zelf controleren door in te zoomen, ziet u hierbij pixels dan is dit geen juist bestand.

Mocht u dit bestand niet in uw bezit hebben dan kunt u contact opnemen met uw ontwerper, drukker of reclamebureau. Zij kunnen u helpen aan dit bestand.

BITMAP bestand

  • Bitmap bestanden zijn vaak onbruikbaar. Mocht het om een foto gaan moet dit minimaal 300dpi zijn.
  • Een bitmap kunnen wij niet aanpassen, of de kwaliteit bevestigen dit is dan op uw eigen risico.
  • Een logo kunnen wij voor u tegen bijbetaling omzetten naar een vector bestand.