Borduren van textiel

WIJ BORDUREN VANAF MINIMAAL 4 STUKS!! BESTELD U BIJVOORBEELD EEN STOELTJE MET NAAM OF GEBOORTEKNUFFEL MET NAAM DAN KAN DIT VANAF 1 STUKS.

Kleding borduren

Er-Vip/Wonder World maakt veelal gebruik van het borduren van kleding. Borduren geeft vaak een professionele uitstraling waardoor veel mensen de keuze leggen op borduren. Maar wat houdt borduren nou precies in en wat zijn de mogelijkheden? Is het misschien iets voor u?

Hoe werkt kleding borduren?

Het borduren van kleding is een klassieke manier om een ontwerp op textiel te zetten. Naar schatting werd deze techniek al vanaf 3000 v.Chr gebruikt en het is nog steeds een effectieve manier om versiering aan te brengen op textiel. Tegenwoordig gaat het natuurlijk een stuk professioneler en zijn de mogelijkheden erg ruim.

Het begint allemaal bij het ontwerp. U kunt bij ons zelf een ontwerp sturen of wij kunnen u helpen met het ontwerp. Op basis van het ontwerp wordt er een borduurkaart gemaakt op basis van het aantal ‘steken’ wordt de prijs bepaald. Borduren is niet mogelijk op ieder materiaal. Er is namelijk een redelijk sterk materiaal nodig, anders wilt het materiaal naar elkaar toe trekken door de steken. Wonder World beschikt over het juiste materiaal waarvoor dit mogelijk is.

De textiel waarop geborduurd gaat worden wordt strakgetrokken en er wordt een vlies aangebracht. Vervolgens gaat het onder de borduurmachine en kan het beginnen.

Mogelijkheden

Met het borduren van kleding of producten zijn er verschillende mogelijkheden met betrekking tot het ontwerp. Een geborduurd ontwerp ziet er vaak extra professioneel uit, maar het is niet met elk ontwerp mogelijk. Borduren is vaak een grovere techniek dan bijvoorbeeld textieldruk waardoor details er niet altijd even mooi uitkomen. Maar het is een uitstekende keuze als u bijvoorbeeld een logo wilt borduren op kleding of een naam wilt borduren. Geborduurde kleding is ook goed te wassen en goed strijkbaar.

Heeft u interesse in onze dienst? Neem contact op!

Heeft u interesse of vragen over het borduren? U kunt altijd contact met ons opnemen! Dit kan via telefoonmail  of het contactformulier.