Horecakleding Giovanni Capraro

Deze kleding wordt ook speciaal gemaakt voor de horeca. Horeca overhemden, blouses en een schort of sloof moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ze worden dagelijks gedragen en gewassen en het materiaal is erg prettig om te strijken.

De kwaliteit van de horecakleding bij Er-Vip is daarom ook uitermate geschikt als bedrijfskleding. Daarom verkopen wij ook veel horecakleding van het merk Giovanni Capraro wat chique, modieus en tijdloos is. Ook speciale wensen of oplagen kunnen wij fabriceren. Als textielproducent in Almelo beschikken wij over de mogelijkheid om uw logo of bedrijfsnaam te borduren op de horecakleding.

De overhemden, blouses en het schort kunnen zowel worden bedrukt of geborduurd.

Wij kunnen uw bedrijfskleding voorzien van een bedrukking of borduring van uw bedrijfsnaam en/of logo. Wij bedrukken bedrijfskleding door middel van logo transfers of door gebruik te maken van een zeefdruk.

Via borduren kunnen wij uw blouse van naam voorzien. Uw bedrijfskleding met logo ziet er super strak uit en is van hoge kwaliteit. Wij helpen en adviseren u voor het allerbeste resultaat.

Door de hoge kwaliteit van de horecakleding met bedrukking en onze lage prijs, is Er-Vip in Almelo de beste keuze voor u. Uw kunt de producten in het winkelmandje doen of een offerte aanvragen.

Voor het materiaal van de Giovanni Capraro overhemden bij Wonder-World in Almelo verwijzen we naar de productbeschrijving per model in de categorie: horecakleding.

Bedrijfskleding online bestellen

Bent u geïnteresseerd in bedrijfskleding zoals polo’s, truien, vesten, broeken ook dat kunnen wij voor u leveren. 

Wilt u online bedrijfskleding bestellen en voorzien van logo of bedrijfsnaam? Dat kan!

Vraag een offerte aan van de gewenste horecakleding zoals overhemden, schorten of blouses en wij maken deze op maat voor u!

Bent u geïnteresseerd in bedrijfskleding van het merk Giovanni Capraro of andere bedrijfskleding? Neem dan contact op en wij helpen u graag.

Dit kan via het contactformulier, maar u kunt ons ook bellen of mailen.