Een aantal shirts uit onze eigen collectie

Uw eigen Dartshirt

Kinder Dartshirt

Dartshirts voor het hele team

U kunt hier uw Sportkleding bestellen

Er-Vip  is dé specialist in sportkleding wij maken al uw sportkleding met name dartkleding, voetbaltenues, wielershirts etc. Wij leveren top kwaliteit dartpolo's met bedrukking.

 

Kleding bedrukken

Heeft u interesse in uw eigen gepersonaliseerde kleding? Bij ons heeft u die mogelijkheid. Wij kunnen elk gewenste bedrukking realiseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sponsorlogo, uw naam of een eigen afbeelding.

Alles wordt hier in eigen bedrijf ontworpen, zowel patronen, snijden, drukken en confectioneren. Dus 100% Nederlandse productie.

Maten

Alle sportkleding  kunnen in verschillende maten geleverd worden. Ook de maten vanaf baby tot aan XXXL kunnen wij maken.

Materiaal

De stof van de polo is 100% polyester cool+. De technische weefsels nemen het vocht snel op en brengt het naar de buitenkant van het shirt, zodat het snel kan verdampen. Deze stof is snel droog en hoeft niet te worden gestreken. De shirts kunnen op 30 graden gewassen worden en bij normale behandeling blijft de kleuren jaren lang mooi.

 

Zelf een eigen dartshirt ontwerpen

Heeft u interesse om uw eigen dartshirt te laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er-Vip / Wonder World is namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van dartshirts en er voor te zorgen dat uw ontwerp het beste er uit komt! Kijk op onze pagina hoe het werkt.

Bent u zelf een fanatiek darter? Dan kan uw eigen dart shirt natuurlijk niet ontbreken. In dat geval is het fantastisch om een persoonlijke dartshirt te hebben. Het ontwerp moet natuurlijk bij u en uw stijl passen. Ook als we kijken naar bekende darters zoals Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld zie je dat iedereen een persoonlijk en herkenbaar dartshirt heeft.

 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen voor maatwerk, speciale oplagen en andere vragen via: telefoonnummer 

+31 (0) 546 - 60 10 34e-mail of vul het contactformulier in.