Dartshirts voor het hele Team!

Uw eigen Dartshirt met sponsoren en uw naam!

Het zelfde shirt als papa en/of mama! Met mijn eigen naam

Eigen ontworpen shirt voor dames!

Prijzen

De prijzen van een dartshirt met eigen ontwerp zijn op aanvraag. Dit i.v.m. de diverse mogelijkheden, maten, bedrukkingen en eventueel het aantal sponsoren die in het shirt bedrukt moeten worden. Ook voor grotere aantallen voor bijvoorbeeld teams kunt u een offerte aanvragen. Wij hanteren altijd een zo scherp mogelijke prijs. Prijzen zijn inclusief sublimeren ( bedrukkingen), sponsoren, ontwerpkosten, patronen, snijwerk en confertioneren.

Zelf een eigen dartshirt ontwerpen

Heeft u interesse om uw eigen dartshirt te laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Er-Vip / Wonder World is namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van dartshirts en er voor te zorgen dat uw ontwerp het beste er uit komt!

Bent u zelf een fanatiek darter? Dan kan uw eigen dart shirt natuurlijk niet ontbreken. In dat geval is het fantastisch om een persoonlijke dartshirt te hebben. Het ontwerp moet natuurlijk bij u en uw stijl passen. Ook als we kijken naar bekende darters zoals Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld zie je dat iedereen een persoonlijk en herkenbaar dartshirt heeft.

Mogelijkheden en materialen

Voor het bedrukken van de dartshirts zijn er verschillende mogelijkheden. Alles bij Wonder World in eigen bedrijf ontworpen, zowel patronen, snijden, drukken en confectioneren. Dus 100% Nederlandse confectie. We hebben diverse basis modellen voor zowel heren, dames en kinderen. De stof die we gebruiken is 100% cool+ polyester. Dat houd in dat de stof vocht opneemt en direct naar de buitenkant van het shirt brengt zodat het snel kan verdampen. Deze stof is snel droog en hoeft niet gestreken te worden. Het kan gewoon worden gewassen.

Het ontwerp

Wanneer u een shirt heeft gevonden gaan we over naar het ontwerp. De mogelijkheden voor het ontwerp zijn erg divers. We kunnen precies maken wat u graag zou willen. Wanneer u al een ontwerp heeft kunt u dit naar ons sturen. Wellicht heeft u nog geen ontwerp, dan helpen we u graag. U kunt ons vertellen wat u graag zou willen en wij kunnen het ontwerp uitwerken. Het enigste wat u hoeft te doen is contact opnemen en wij doen de rest! Dit kan gemakkelijk via het contactformulier. U kunt hierin precies vermelden wat u graag zou willen en dan nemen wij contact op.

 

Aanleveren van Artwork

Om uw logo's, foto's of afbeeldingen zo zorgvuldig mogelijk te verwerken, dient deze aangeleverd worden als vector bestand.

  • De opdruk zal alleen dan ven de hoogste kwaliteit zijn.

  • Bitmap afbeeldingen kunnen hier niet voor worden gebruikt.

Vector bestand opsturen

De meest voorkomende formaten van een vector bestand zijn:

  • CDR

  • EPS

  • AI

  • PDF

Let op, deze bestanden kunnen ook een bitmap bevatten. Bij een PDF kunt u dit zelf controleren door in te zoomen, ziet u hierbij pixels dan is dit geen juist bestand.

Mocht u dit bestand niet in uw bezit hebben dan kunt u contact opnemen met uw ontwerper, drukker of reclamebureau. Zij kunnen u helpen aan dit bestand.

BITMAP bestand

  • Bitmap bestanden zijn vaak onbruikbaar. Mocht het om een foto gaan moet dit minimaal 300dpi zijn.
  • Een bitmap kunnen wij niet aanpassen, of de kwaliteit bevestigen dit is dan op uw eigen risico.
  • Een logo kunnen wij voor u tegen bijbetaling omzetten naar een vector bestand.

 

Bent u geïnteresseerd? 

Heeft u interesse om uw eigen dartshirt te laten maken? Neem dan contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, maar u kunt ons ook mailen of bellen.

 

 

Contactformulier

Geef a.u.b. zoveel mogelijk en gedetaieerd uw wensen door, zodat wij u een snel en een goede prijs kunnen doorgeven. Ook het productieproces zal hierdoor beter en sneller verlopen.

Indien uw bij een verplichtveld niets kan invullen zet u dan als omschrijving n.v.t.